Poorten

Voor iedere garage, leveren wij de geschikte poort. Onze poorten bieden een hoge isolatie, zodat uw garage in de koude maanden, geen diepvries wordt! Bij een vervanging van een kantelpoort door een sectionale poort, wordt eveneens meer ruimte gecreëerd, voor zowel het binnenrijden, als voor het parkeren van het voertuig. Door de poorten te automatiseren, verhoogt men eveneens het gebruikscomfort en de veiligheid!

Hekkens

Door het toenemende aantal inbraken, wordt het onveiligheidsgevoel bij veel mensen groter.  Door je eigendom af te sluiten met een stevig hekken, kan je dit gevoel reduceren! De uitvoering van het hekken kan zowel in hout als in metaal, manueel of automatisch bediend. Alles wordt door ons vakkundig opgemeten, geplaatst en uitgevoerd, kortom vanaf opmeting tot afwerking!

Rolluiken

Rolluiken verhogen niet alleen het veiligheidsgevoel, ze beschermen je ook tegen ongewenst binnenvallend licht! Eveneens bieden ze een betere isolatie tijdens de wintermaanden… Wij plaatsen zowel inbouwrolluiken als voorzetrolluiken. Onze rolluiken kunnen uitgevoerd worden in alle RAL-kleuren. Automatisatie kan naar wens!

Zonwering

Wil je van een zonnige dag genieten, zonder het vervelende gedoe met een parasol, of wil je het rechtstreekse zonlicht in huis weren, om een aangename temperatuur binnen te behouden… Dan hebben wij de geschikte oplossing binnen handbereik. Met onze zonwering (zonnetenten, screens, verandazonweringen, enz….)  houden we bij iedere situatie, de zon onder controle! Alle systemen kunnen ook geautomatiseerd worden!

 Elektriciteit

Voor al uw elektrische toepassingen, kan je bij ons terecht. Wij hebben ervaring met verschillende merken, zodat we u een brede waaier aan mogelijkheden kunnen bieden.

 

 

Jeroen Callens
zaakvoerder

BE 0808 -148 - 867
TEL : 0479/23.76.10
info@calltec.be